Gallery: Aritist Molly Dillworth Creates a Tranquil Oasis in Times Squa...

 
By opting for light shades of blue in this pavement painting, the paint reflects sunlight with the effect of cooling down the pavement and providing a much more comfortable experience for visitors than the usual black pavement in Times Square.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



2 Comments

  1. 2 Nest Village is an Af... September 3, 2010 at 8:34 pm

    […] design of the parking lot. Located underneath the communal garden, the lot maximizes minimizes the heat island effect and storm water runoff since it’s underground. Having an underground lot also maintains the […]

  2. EZarchitecture August 17, 2010 at 5:37 pm

    Some one bring a beach towel and swimsuits! Here’s a similar project in

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home