Gallery: Aritist Molly Dillworth Creates a Tranquil Oasis in Times Squa...

 
Some visitors to Times Square have viewed this new installation as a chance to unwind and take up spot along the "water's" edge.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



2 Comments

  1. 2 Nest Village is an Af... September 3, 2010 at 8:34 pm

    […] design of the parking lot. Located underneath the communal garden, the lot maximizes minimizes the heat island effect and storm water runoff since it’s underground. Having an underground lot also maintains the […]

  2. EZarchitecture August 17, 2010 at 5:37 pm

    Some one bring a beach towel and swimsuits! Here’s a similar project in

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home