Gallery: Aritist Molly Dillworth Creates a Tranquil Oasis in Times Squa...

 
The bold blue colors employed in the "painting" are designed to providing a soothing contrast to the chaos and visual frenzy that characterizes Times Square. Whether or not it achieves this is hard to say, but the blue swirls certainly have a calming effect on local pedestrians.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



2 Comments

  1. 2 Nest Village is an Af... September 3, 2010 at 8:34 pm

    […] design of the parking lot. Located underneath the communal garden, the lot maximizes minimizes the heat island effect and storm water runoff since it’s underground. Having an underground lot also maintains the […]

  2. EZarchitecture August 17, 2010 at 5:37 pm

    Some one bring a beach towel and swimsuits! Here’s a similar project in

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home