Elliot Chang

Bjorke Arkitektur's Trond Clubhouse Has a Comfy Lounge Made From Recycled Soccer Goals

by , 09/12/13

Trond Clubhouse, Bjorke Arkitektur, green design, sustainable design, Trondheim, 2013 Trondheim Architecture Award, urban design, recycled materials, green building

The Trond Clubhouse by Bjørke Arkitektur recently received the 2013 Trondheim Architecture Award. The project was initiated and partly built by the local community, and it aims to establish a year-round meeting place for young people in the center of Trondheim. The jury awarded the project especially for establishing an informal meeting place, for local integration and for architectural quality in a low -cost project. The netting which is used in the “lounge” and the stair railing in the clubhouse is reused from football goals. The covered lounge area is used by youth as a local hangout spot.

+ Bjørke Arkitektur

The article above was submitted to us by an Inhabitat reader. Want to see your story on Inhabitat? Send us a tip by following this link. Remember to follow our instructions carefully to boost your chances of being chosen for publishing!

Related Posts

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below

Let's make sure you're a real person:


  • Read Inhabitat

  • Search Categories

  • Recent Posts

  • Recent Comments

  • Browse by Keyword

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home