dmvA architects, house, extension, glazed renovation, glass cube, Architecture, Daylighting, Green renovation

Immersed in a woodsy area, this geometric shelter boasts thoughtfully designed interior and exterior spaces. Its recent addition consists of a glazed cube with a separate entrance through the garden and a sliding wall that opens the home up to the elements. The unique layout of the space makes this contemporary home about contemplation within nature.

Extension House VB4 also boasts bright open spaces frames with big windows that welcome in sunlight and greenery and frame a small nearby lake. Minimal and modern, the house is in constant dialogue between the old and the new and maintains a coziness and openness that perfectly melds with the surrounding environment.

+ dmvA architects

Via Ignant

Photos by Mick Couwenbergh