Gallery: Chicago Children’s Center Has a Stratified Facade Made of Dona...

 
Non-profit SOS Children's Villages was working on a tight budget to build their SOS Lavezzorio Community Center in Chicago’s Auburn-Gresham neighborhood, but still wanted a structure that was unique and welcoming. The organization, which provides support for foster care families, wanted to combine all of their facilities under one new roof, so they sought out the pro bono design services of Studio Gang Architects. The design for the two-story facility grew largely out in-kind contributions - even the awesome stratified facade was made from donated concrete from various sources.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home