Gallery: Elephant Room Gets an Award-Winning Eco Upgrade at Wellington ...

 
Assembly Architects has turned an elephant's old room at the Wellington Zoo into a charming new tuck shop - a project that was one of several recognized recently by the New Zealand Architecture Awards. In addition to transforming the elephant house, the design team built an additional pavilion topped with a unique roof that resembles a crepe paper lantern. This delightful airy space is designed to give visitors a chance to sit and eat snacks, and can also be used for larger functions.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home