Gallery: Former Golden Crust Bakery Renovated into a Delicious New Livi...

 
The newly created space is so pleasant that it can even be used as a social area with seating and views of the grounds.

Much of the exterior brickwork was left intact – including the original painted Golden Crust Bakery signage. Inside, however, the rooms are airy and modern with white walls and minimalist furniture that allow the historic details of the building to shine through. Several of the glass walls open up almost completely, creating valuable indoor/outdoor space.

In order to unite the two primary buildings that make up the home, JCB inserted a new bridge between the two. An architectural statement in and of itself, the bridge corridor is composed of wooden slats that allow for natural light and ventilation. The newly created space is so pleasant that it can even be used as a social area with seating and views of the grounds.

+ Jackson Clements Burrows

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below

Let's make sure you're a real person:


get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >