Gallery: Green-roofed Public Restroom Facility in Argentina Offers Amaz...

 
The project also features a sitting area and a playground built within the same space.

Seeking to provide a sustainable public building without interfering with the park´s everyday activities, the architects had to consider many things at once. The site is located within a public park called Urquiza, which is an important green spot in the city where people enjoy running, having picnics, playing with dogs, and romantic walks next to the river. The project is set on a sloping site within the park, and the design prompt called for an extension that expands upon of the existing building while keeping its independence.

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below

Let's make sure you're a real person:


get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >