Twitter, San Francisco, urban design, urban renewal, public transportation, green design, sustainable design, eco-design, green roof, health, holistic design, Twitter, corporate, sustainability, BCV Architects, health food, yoga

In addition to the swanky green roof, which is already populated by rows of leafy vegetables and provides a nice lunch spot for the company’s jubilant employees, the new headquarters boasts a micro health kitchen stocked with wholesome food and a tranquil-looking yoga studio. Either working for Twitter is so stressful that it’s necessary to offer such calming spaces or this is just one really progressive company.

We are going to err towards the latter given the 9th floor reception desk, which looks suspiciously like it is made of recycled materials, and Twitter’s insistence that the city provide better public transportation links to the area in addition to more dedicated bike lanes. Also included in the 80,000 square feet building, parts of which are being leased out, are cafes, restaurants and a very “cool” local grocery store.

+ RMW Architects

Via SFist

all images by @Troy Holden