Pablo Montecinos and Pedro Gubbins, casa mava, sustainable design, green architecture, eco architecture, gubbins arquitectos,

The site is divided into two sections that separate the primary residence with the nearby guesthouse. Connecting the two spaces is a large wooden deck that reaches out to the uninterrupted horizon. This acts as an outdoor extension of the open floor plan, as well as a roof for the guesthouse. A car park is sheltered below.

A repeated pattern of reinforced concrete walls rise rhythmically both horizontally and vertically to form an interesting mixture of spatial dimensions. A horizontal band surrounds the upper terrace that rests against the concrete while aluminum windows frame the stunning views.

+ Gubbins Arquitectos

Via Dezeen

Images courtesy of Pablo Montecinos and Pedro Gubbins