Gallery: Hill Hut: A Playful Abode Designed for Nature Loving Children

 

Visiondivision’s Hill Hut was designed with storybook flair and boasts opportunities for adventure at every turn. The southern Stockholm abode, built with two lucky children in mind, has an array of stunning features: a carpet of artificial grass in the living room seamlessly blends with the natural elements beyond glass doors, an outdoor cinema complete with speakers cleverly hidden inside birdhouses, a slope for sledding, and two secret caves that are accessed beneath trap doors in the childrens’ rooms. The Hill Hut is an inspiring architectural feat and a thoughtful tribute to every child’s inherent love of nature and the outdoors.

READ MORE AT INHABITOTS >

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below

Let's make sure you're a real person:


get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home