Gallery: Ho Hum Post War House Transformed Into a Sanctuary of Modernes...

 

Once a mediocre post-war house built to minimal standards, Division1 Architects transformed the dated structure into a modernist nest for a growing family. The architects were asked to re-imagine the house as a modernist dwelling that could once again meld with the landscape, and provide a open and airy interior with lots of room for a family of four. What Division1 came up with was a highly efficient design that kept true to the original foundation and basic structure of the house, but re-vamped to reveal an utterly new floor plan and profile. The resulting retrofit now reflects a rich and functional home that rests peacefully on a wooded lot.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home