LYN Atelier, London Olympics, London 2012 Oplympic Games, community center, London, HUB 67, reused materials, recycled materials, green architecture

LYN Atelier designed the building as a pilot project exploring the reuse of material and could act as a model for similar initiatives focusing on recycling buildings. The structure met local building regulations and, thanks to an innovative approach to design and construction, transformed the existing crumbling building into new architecture.

Related: Nurturing Kids and Community in a Refurbished 100-Year-Old Japanese House

The local community was included in the construction of the building’s facade and the chandelier in the main space, allowing the new center to become an enriching part of the neighborhood. The project has been shortlisted for the New London Awards 2015 in the category ‘The Temporary’, as well as for the Mayor’s Prize.

+ LYN Atelier

Via Archdaily

Photos by Jill Tate