Gallery: INRA Research Laboratory is Dedicated to Ecology and Forest Ge...

 
The rest of the building faces the land and the forest, so these facades feature timber slats and louvers, which give it an organic look as well as protect it from excess heat.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



1 Comment

  1. Gabriel May 10, 2013 at 2:27 pm

    I am delighted to read this update. During the early 70s, I studied in a section of the INRA complex at Route-St-Cyr, at Versailles. It was always a delight to enter their building.This building looks like an equally delightful one to enter and is possibly less afflicted by ‘sick building syndrome’.

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home