Jump Studios, Google Campus, Madrid, Spain, green renovation, industrial building, co-working space, public plaza, meeting space, auditorium, natural light

The team created a new entrance on the south side of the five-story building, which provides a direct connection to the outdoor public plaza. The entrance leads through the campus cafe, with lounge seating and booths distributed across two floors. Red steel cages encase lights and run the length of a seven-meter-long conference table. The north side of the campus is dominated by a large, triple-height auditorium that can accommodate up to 200 people. Part of this space can be separated with a curtain in order to create a smaller, more intimate meeting area.

Jump Studios, Google Campus, Madrid, Spain, green renovation, industrial building, co-working space, public plaza, meeting space, auditorium, natural light

Related: BIG and Heatherwick Studio to design Google’s new Mountain View HQ

The color palette used in the interior is inspired by Spanish painters Picasso and Joaquín Sorolla y Bastida and, combined with an abundance of natural light, creates a pleasant work environment and a fantastic addition to Google‘s community.

+ Jump Studios

Via Dezeen