Link Arkitektur, Norwegian School of Economics, Bergen City, architecture, landscape architecture, university design, landscape design, Norway architecture

Part of the strategy to make the school enhance the area rather than overwhelm it is the all glass facade that reflects the coastal landscape and light, which changes during the day and throughout the year. By keeping the building low with reflective glass panels on the exterior, the building acts as a reflective canvas, firmly connecting the structure to its surroundings.

Link Arkitektur was also in charge of the interior decoration, which is modern and minimalistic, further complementing the sophisticated structural design. Natural light illuminates the 139,930-square foot building that features large lecture halls, faculty rooms, office space and communal study areas.

+ Link Arkitektur

Via Archinect

Photos by Hundven_Clements Photography