Gallery: London’s Battersea Power Station Reinvented with a Wraparound ...

 
"Our project puts the power station on center stage," says Atelier Zündel Cristea. "The structure itself enhancing the site through its impressive scale, its architecture, and its unique brick material. Our created pathway links together a number of spaces for discovery: the square in front of the museum, clearings, footpaths outside and above and inside, footpaths traversing courtyards and exhibition rooms. The angles and perspectives created by the rail’s pathway, through the movement within and outside of the structure, place visitors in a position where they can perceive simultaneously the container and its contents, the work and nature."

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home