Gallery: LZT Architects Create a Colorful Haven Out of a Dark Garage in...

 
Small changes make a huge difference

In order to bring light into an otherwise dark space, LZT incorporated clear panels into the sides of the garage and then added a tall window to the northern wall. These not only encourage daylighting but also connect the new room to the outside so that it feels less like a dungeon. A bookshelf doubles as stairs that lead into an upper loft. Outside, a mesh fence populated with recycled cedar planks creates a tasteful boundary that encloses a new, refreshing garden. This uber low budget project speaks volumes about the goodness that can be achieved with even the smallest upgrades.

+ LZT Architects

Via Arch Daily

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below

Let's make sure you're a real person:


get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home