Make Architecture, Make Arch, M House, M House Make, M House Make Architecture, green home additions, green renovations, green home additions, green home renovations, eco home renovations, eco home additions, green design, green architecture, green building

The residence emphasizes northern sunlight using an window-filled addition so that the home receives plenty of natural light even in the winter. The addition was kept small to maximize the outdoor space. To help minimize summer sun, the home uses deep timber eaves, reducing the amount of heating and cooling necessary.

Related: Copenhagen’s Striking Green-Roofed Soil Treatment Center Resembles Two Giant Mud Hills

The new spaces provides an open communal area which encompasses a living area and the kitchen so that the family can share time together. The front of the home was left untouched, allowing it to blend in with the neighborhood.

+ Make Architects

via Arch Daily