Gallery: BMW Guggenheim Lab to Transform Abandoned East Village Lot int...

The design firm writes, "Whereas the main BMW Guggenheim Lab structure is forward-looking in its materiality and highly urban in its programmatic approach, the design of the restrooms and cafe references timeless timber construction that has been used in many settings, both rural and urban. Together, the wooden shelters and the main BMW Guggenheim Lab structure will form a temporary twenty-first-century ensemble that in each city will frame a particular urban void."

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



3 Comments

  1. Neilfortune November 3, 2011 at 8:34 am

    I love the ideal, we are trying similar project there in Amsterdam.

  2. botanicalbbs May 11, 2011 at 9:24 am

    Recycled spaces, reusing places, and Public Art. LOVE IT!

  3. jkagermeier May 10, 2011 at 8:14 pm

    Great pieces of work! I look forward to YOUR future.