Raad Studio Brooklyn Hotel

The hotel’s concrete bunker-like appearance is meant to be a creative reflection on the surrounding vacant construction sites, using “ugly” negative space to its advantage. Even the surrounding weeds were configured to create romantic garden spaces that contradict the building’s imposing stature.

Related: Hip hotel converted from a 100-year-old paper factory whisks guests away to another world

Although the rectilinear, grey exterior might not be the most inviting at first glance, the hotel’s interior space opens up into an ultra-sophisticated “raw constructed” design. The expansive space has a chic, exclusive feel with numerous hidden nooks and lounge spaces that are just begging to be explored.

In each room, the design blends luxurious decor with various creature comforts such as hammocks. Hotel guests will also be able to enjoy a nice dip in the lap pool or a refreshing drink on the open-air terrace.

+ Raad Studio