Yuka Yoneda

Cassowary Room: Old Caviar Warehouse Office Renovated to Look Just Like Days of Yore

by , 10/11/12
filed under: Architecture,Manhattan

dash marshall, cassowary room, caviar warehouse, caviar warehouse nyc, nyc interior design, nyc interiors, nyc renovation, green design, eco design, sustainable design

The Cassowary Room is a renovation of a home office in a NYC loft by Dash Marshall LLC. The space was originally a caviar warehouse built in the 1890s. It was renovated in 2005, but Dash decided to roll back time and reconstruct the old caviar boss’s office as if it had never been touched. The new office connects effortlessly to adjacent spaces, and adds a little touch of history to this storied Tribeca home.

+ Dash Marshall

The article above was submitted to us by an Inhabitat reader. Want to see your story on Inhabitat? Send us a tip by following this link. Remember to follow our instructions carefully to boost your chances of being chosen for publishing.

Click here to find out more!

Related Posts

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below

Let's make sure you're a real person: