Gallery: TerraCycle Renovates Its New Jersey Offices With Quirky Upcycl...

Despite their growing global presence and epic partnerships, TerraCycle is unsurprisingly still down to earth -- and we mean down. Employees recently put their quirky upcycled designs to use by renovating their entire Trenton, New Jersey offices with waste material. Mountains of vinyl records, juice boxes, water bottles, and even bowling lanes became desks, dividers, lamps, and conference room tables. Hit the jump for a look at the inspiration-inducing space!

Read the rest of this entry »


or your inhabitat account below


  1. Laura Gullett September 5, 2015 at 2:33 pm

    Imv-In the day to day real world all of the products that are used to make these products will exist, whether TerraCycle chooses to use them or not. I drink Aquafina, that is packaged in plastic bottles. I recycle the bottles and I have worked in companies who make plastic products, so I know how plastic itself is recycled. If I wanted to I could make something with the bottles like the wall here for instance. I found this because I want to make a cheap outdoor wall in the back from plastic that will handle the ice, but be temporary, so that I don’t need a permit. Using the plastic bottles would be a great idea.

  2. lmv March 6, 2014 at 12:24 pm

    we shouldn´t stimulate the use of non-recycle products … this is not cool at all … this is a way to legitimize the use of these substances instead of stimulating alternative, healthy products … not cool ….

  3. Andrew Reichold March 3, 2014 at 12:59 pm

    Part of their work on this project reminds me of a project I did as a senior as an undergrad 12 yrs ago where I designed an entire interior curved wall made out of a lego like water bottles that were currently on the market in Europe. The project took the idea of a repurposed commercial product a bit farther and greener by using it as a passive solar collector to help heat the building during the colder months. Sun shades operated to allow light in to heat the water stored in the wall. Controlled ventilation would help circulate the air throughout the entire structure. Take a look if anyone is interested. Pics 10-12 highlight the wall.