Gallery: Prefabricated Southend Pier Cultural Centre Sits At the End of...

 
The project was designed by a href="http://www.white.se/" target="_blank">White Arkitekter, who won a competition to create the multi-purpose space and they were aided by UK Sprunt to construct and install the building.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



1 Comment

  1. sushah September 25, 2012 at 1:30 pm

    well here we see the use of tapered steps yet again cutting across the main circulation route – consider people leaving the centre at night when the steps are slippery and have to negotiate the ramp crossing their path! Many will prefer to use the ramp – elderly people not keen to use steps without a hand rail, parents with buggies and wheelchair users. Love the overall idea but the detail on the approach is disapointing. Any thoughts on this?

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home