The long, narrow form of this residence fits perfectly with the existing barn and old dairies of this farm in the UK. The Reydon Grove Farm, designed by Danish studio Norm.Architects, creates a subtle transition from meadowlands to farmland and looks like a subtle addition to the landscape.


Reydon Grove Farm, Norm.Architects, Suffolk, UK, pavilion, green architecture, floor-to-ceiling windows, barn, natural light

The new building is located on the border of a working farm in Suffolk. It was designed as a long, flat-roofed pavilion, the scale of which corresponds to the existing barn and old dairies on the farm.

Reydon Grove Farm, Norm.Architects, Suffolk, UK, pavilion, green architecture, floor-to-ceiling windows, barn, natural light

Related: An old Swiss farmhouse gets a striking wooden extension that juxtaposes past and present

It occupies a place on a slightly elevated sand stone plateau which lifts the building to match the height of a slope that stretches from the east side of the site. This provides the interior with views of the garden and the fields. The thin fascia and overhang make the building appear light and unassuming.

+ Norm.Architects