Gallery: Gorgeous Green-Roofed Structure Hides a Massive Parking Lot

 
The east and south facades of the garage are left exposed to pull in natural daylighting and ventilation in order to reduce energy use from mechanical systems.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



2 Comments

  1. roper June 19, 2011 at 6:16 am

    i like this…its similar with my thesis proposal

  2. minus_wit_humor June 2, 2011 at 3:05 pm

    As a soccer/football fan, this is an absolutely wonderful idea! I’m going to forward this my university, I’d love to see if this inspires them for the next giant parking structure they build.

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home