Gallery: Solar-Powered Berlin Home Features a Camouflaging Pixelated Fa...

 
The nursery situated at the upper floor opens up views towards the front yard.

The color gradient of the house is laid out so it gets darker close towards the ground and blends with the adjacent treetops. The pixel-like façade combines sustainable technologies with traditional cladding and conceals a light timber frame construction.

The internal structure allows for a flexible organization of the rooms. The kitchen and dining areas open towards the terrace while the downstairs living spaces look to a small walled part of the garden. The nursery situated at the upper floor opens up views towards the front yard.

+ Brandt+Simon Architekten

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below

Let's make sure you're a real person:


get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
What are you looking for? (Solar, HVAC, etc.)
Where are you located?