This beautiful home is perched high on a cliff where no buildings have ever been built before. The Till House is a tiny weekend shelter designed by WMR Arquitectos for a German-Chilean couple. Built from locally sourced timber and powered by solar energy, this beautiful hidden home is tucked away on the Chilean coast and overlooks astounding views of the Pacific Ocean.



Till House by WMR Arquitectos, Casa Till by WMR Arquitectos, cliffside home, timber cliffside house, house on Chilean coast, Chilean coast cabin
Unless you knew where to look, the Till House is near impossible to spot from the road.

Unless you knew where to look, the Till House is near impossible to spot from the road. Built nearly flush to ground level, the home was designed to disappear into the landscape so as to not disrupt the natural skyline. The boxy 185-square-meter home is made from a simple construction of timber modules using local materials and labor. A spacious outdoor terrace extends to the west, north, and south sides, and is shaded by a slatted roof structure.

Till House by WMR Arquitectos, Casa Till by WMR Arquitectos, cliffside home, timber cliffside house, house on Chilean coast, Chilean coast cabin

Related: Breathtaking chapel clings to the cliffside for transcendent sea views

Full-height glazing wraps around the home for panoramic views of the ocean and cliffs. The home is open plan, with the living area (and a wood-burning stove), dining room, and kitchen located in the center of the house. Two bedrooms are placed on either side of the common area but can be separated by sliding doors for privacy. A small wooden jacuzzi heated by fire was installed on the south side.

+ WMR Arquitectos

Via ArchDaily

Images via WMR Arquitectos, Sergio Pirrone