Hong Kong, Chinese design, Joyce Wang Studio, MOTT32 restaurant, interior design, restaurant, best interior award, architecture award, repurposed spaces, green renovation

The restaurant occupies the once-degraded space of a former storage facility but a retrofit has added a sleek design and intricate detailing. Joyce Wang Studio adds references to Chinese propaganda materials and the old décor creates a theatrical experience of an exclusive underground venue.

Related: The Summer Cave is a Tranquil Italian Restaurant Tucked into a Cozy Sea Cave

Light fittings in mesh cages, narrow hallways and sections of the former vault transformed into exclusive booths all contribute to the boldness of the design that combines Western and Eastern influences. “It was a Hong Kong project, it explored Hong Kong culture both past and present, which makes the project such a special one and winning this award even better,” said Joyce Wang at the award ceremony held at the Marina Bay Sands hotel.

+ Joyce Wang Studio

Via Dezeen