Gallery: Super Skinny Horinouchi House Reaches the Pinnacle of Space Ma...

 
The upper loft area is a communal area

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



2 Comments

  1. Joe Dobias February 3, 2013 at 4:02 pm

    Dude where is the bathroom? And description is wrong, its obvious from photos bedroom is on ground level and kitchen living room on 1st floor, and the lil kids prison room on 2nd 😀 thats too funny. Actually from practical view, that bedroom on bottom level is weird, entrance doors right in front of you while sleeping, hmm

  2. theplanetfixer October 15, 2011 at 12:38 pm

    This is a perfect example of “thinking outside the box”! Where most architects would have said:”Impossible” one saw an opportunity to challenge himself in using the few square meters he had with on top of it, a weird lot shape.

    We need more of these examples to relief, heal and improve our Mother Ship and it’s passengers!

    Nice catch!

    Roger Pilon, Editor
    The Planet Fixer Magazine

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home