Mike Chino

Taastrup Theater Renovation Boasts a Stunning Prismatic Facade

by , 08/31/10

COBE, Taastrup Theatre, sustainable design, green renovation, cobe, sustainable architecture, energy efficient building, copenhagen

The interior of the old theater has been completely re-organized to improve accessibility to the restrooms and the café while consolidating the bar, box office, and administration into a single unit that requires a single attendant. The addition of several new entrances and exits grants the renovated theater an additional measure of flexibility and the ability to accommodate a variety of events. At night the entire structure emits a warm glow that welcomes theater-goers into the interior space. COBE’s Taastrup Theater renovation has been shortlisted in the 2010 World Architecture Festival for the New and Old category.

+ COBE

+ Taastrup Theater

Via Bustler

Photos by Stamers Kontor

Related Posts

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below

Let's make sure you're a real person:


1 Comment

  1. Khea Lim August 27, 2012 at 7:58 am

    I know this posted around 2 years ago…but thank you :D this article has helped me a lot in learning more about sustainable design.

  • Read Inhabitat

  • Search Categories

  • Recent Posts

  • Recent Comments

  • Browse by Keyword

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home