cross house, Esan Rahmani, naturally lit interiors, modern architecture, green architecture, naturally lit architecture, forest homes, modern retreats, modern forest retreats

All the community living areas are located at ground level including a family room, living room, bathroom, kitchen and dining room. A master bedroom and two guest rooms are located above for privacy. The interior palette is reminiscent of the surrounding forest, and warm timbers and black highlights create an intimate and secure atmosphere, which is offset by the use of white materials to ensure an open and light interior.

Three outdoor areas outdoor living space year-round; during the summer season the dining/kitchen space can be opened to the deck and pool, and a stepped garden with a central fireplace is located at a lower level to provide a private outdoor retreat during winter.

+ Esan Rahmani