Gallery: The Cross House is a Naturally Lit Home Hidden in the Forest o...

 
The interior palette is reminiscent of the surrounding forest, and warm timbers and black highlights create an intimate and secure atmosphere, which is offset by the use of white materials to ensure an open and light interior.

All the community living areas are located at ground level including a family room, living room, bathroom, kitchen and dining room. A master bedroom and two guest rooms are located above for privacy. The interior palette is reminiscent of the surrounding forest, and warm timbers and black highlights create an intimate and secure atmosphere, which is offset by the use of white materials to ensure an open and light interior.

Three outdoor areas outdoor living space year-round; during the summer season the dining/kitchen space can be opened to the deck and pool, and a stepped garden with a central fireplace is located at a lower level to provide a private outdoor retreat during winter.

+ Esan Rahmani

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below

Let's make sure you're a real person:


get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home