Gallery: The Frontier Project Showcases Sustainable Technologies

A courtyard on the north east side of the building provides a sheltered space for people to enjoy, and large north-facing windows bring tons of daylight into the space.
 
A courtyard on the north east side of the building provides a sheltered space for people to enjoy, and large north-facing windows bring tons of daylight into the space.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



1 Comment

  1. Thai Vineyard Showcases... October 12, 2010 at 11:39 am

    […] keep the visitor centre cool, strategies like large, open walkways, platforms with operable windows and doors, high roofs, […]

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home