Rainbow Chapel, Shangai, Coordination Asia, wedding chapel, green renovation, museum park, Chinese architects, colored glass, glass facade, natural light

The chapel, located inside the G+ PARK in Shanghai, is surrounded by water, which provides gradual transition from the outside into the dream-like interior. Once inside the Rainbow Chapel, visitors can enjoy an elegant light-filled space. The color-matched kaleidoscope windows filter natural light into the oval room and the atmosphere changes as the sun moves around the structure. The 6.8-meter-high cylinder creates a transition from warmer tones of red, to shades of green, purple and pink.

Related: A21 Studio’s Rainbow Chapel Wins 2014 WAF’s Building of the Year Award

The 1200-square-meter Banquet Hall next to the chapel was once used as an industrial glass workshop, but today this space lends itself well to weddings, anniversaries, concerts and other types of celebrations. The new addition to the existing museum park stands as an alternative to classic wedding venues on the Chinese market, attracting young, creative couples.

+ Coordination Asia