Gallery: The Shed: Temporary Red Theater Cooled Naturally with Four Cor...

 
Haworth Tompkins designed a temporary replacement for the Cottesloe Theater while it undergoes a year-long renovation at the National Theater in London. Filled with recycled seating and clad in rough-sawn timber that is 100-percent recyclable, The Shed stands in bold contrast with the surrounding concrete environment. And taking its sustainability one step further, the four corner chimneys cool the structure naturally through a stacked ventilation system.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home