Gallery: Tongji University’s Bamboo Para Ecohouse Embraces Daoist and W...

 

The house is basically split into two areas, with the kitchen units built into the frame of the building. Very efficient appliances have been chosen, and the kitchen remains sparse but functional -- this aids with the prefabrication of the building. Directly behind this unit is the shower and toilet, so the plumbing is kept as simple as possible. A grey-water recycling system is located directly below this central unit with the intention of reducing water usage.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



Comments are closed.

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home