TREE|HUB is a timber tree house rising 10 feet off the ground. Located in Peckham, it was built by a collaborative team of design students from Goldsmiths University working under the name Werk Studio. In addition to providing gorgeous views of Southeast London, the reclaimed timber tower offers an intimate space for elevated conversations with designers.

Werk Studio, reclaimed wood tower, TREE|HUB, London design festival, Goldsmiths University, Architecture, Recycled Materials, Recycled Materials,

TREE|HUB was up for the last edition of the London Design Festival offering visitors a meeting area for knowledge exchange with designers guests. Created without any commercial purpose, its aim was for “bridging the gap between academic environment and professional practice”. A space for design thinking, exchange and talking, it was also a great spot for relaxing during the busy annual event with a drink from the pop-up bar below.

+ Werk Studio

Via Bustler

Photos by Belen Palacios and Jodie Chinn