Gallery: Andrew Maynard Unveils Beautiful Redesigned Warehouse Home

 

The Butler House, recently completed by Andrew Maynard Architects is a remodel of a warehouse loft occupied by a family with two children. Noise, a lack of light and thermal discomfort drove the new design to incorporate a bold series of adaptive changes that resulted in a rethought roof and a series of design details that function as nicely as they look. The reclaimed space’s unique character is a collaboration with its drastically improved livability.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



2 Comments

  1. Minimal Retrofit Retrea... November 5, 2010 at 9:41 am

    […] Most of the existing barn was left intact. A swath of roof was removed and replaced by a length of skylight to compensate for the small windows. A soapstone woodstove delineates the living room, and a long counter and simple table makes a kitchen. The beam trusses were stripped of lower supports and structurally beefed up to support a platform laying across the cords. […]

  2. Chelsea October 22, 2010 at 4:12 pm

    amazing. where is this located?

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home