Gallery: Awesome Fun-House Mirrored Pavilion Replaces Sad Graffiti-Cove...

 
At night the shutters are kept closed

The Mirror House is a minimalist structure clad in heat-treated wood and shutters that promote natural ventilation. At night the shutters are closed. At both of the gabled ends of the 140 square meter pavilion and inside, behind the doors, are funhouse mirrors made of polished stainless steel that not only create exciting distorted images that keep kids occupied for hours, they also reflect the surrounding, tranquil park.

Whereas previously the graffiti-covered structure may have made the playground a foreboding place to spend time, this new project brings a whole new reflective dimension to the park – completely respecting the site in which it was placed. We’ve seen some cool pavilions before, but this flexible space for kindergarden kids is one of our new favorites.

+ MLRP Architects

Via Architizer

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below

Let's make sure you're a real person:


get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >