Gallery: Beautiful Spanish Retreat is a Shipping Container-Capped Rooft...

 
Step outside onto the fake grass and immerse yourself in the city.

The conversion of an old villa into a modern light-filled space is a bit of an achievement. The ground floor features a modern kitchen and dining area that open directly to the small courtyard in back though a large sliding glass door. An itty bitty pool and shaded patio make for a relaxed afternoon. Even though the home is small, the designers still took space to make room for a small tree inserted into the living area, providing a bit of natural visual relief and plenty of indirect sunlight.

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below

Let's make sure you're a real person:


2 Comments

  1. Monica Raatjes August 27, 2013 at 9:27 am

    Very energy insufficiënt! it get very hot in Spain and the airconditioners wil blow all threw spring, summer and fall. How this was designed to save the world…………?

  2. Suzanne Turner August 27, 2013 at 1:02 am

    Simply beautiful. Love the tiny atrium and courtyard. It makes a place so much bigger to have light and fresh air!

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home