Gallery: COBE Wins First Prize for Bike-Friendly Norreport Station in C...

Norreport Train Station, copenhagen, COBE Architects, bike-friendly, bike parking, train station, natural ventilation
 

COBE Architects blasted away its competitors with a sexy and bike-friendly new design in the recent competition to redesign Copenhagen’s Norreport train station. Almost retro in its lines, the architects’ vision of the new station is composed of a series of rounded, floating roofs set upon striking glass pavilions. Since bicycles are a preferred means of transportation in Copenhagen, ample bike parking was a main feature of the new structure, and other green features will include energy-efficient lighting and natural ventilation.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



2 Comments

  1. jacobfurgen September 11, 2010 at 7:33 am

    25.000 daily?! 😀 Try with 300.000

  2. blacktip007 November 5, 2009 at 9:36 pm

    About Time

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home