Lea Stewart

Drool Over this Stunning Burgundy Barn Renovation by Josephine Interior Design

by , 09/14/12

Joséphine Gintzburger, interior design, renovation, architecture, france, Burgundy, barn, reclaimed

Across from the lofted den is an open guest room space. Metal screen pathways connect this space to the front den and stairwell, maximizing air flow in the space. We love the view of the raw structure from this room!

Further back in the home is another sleeping area perfect for having friends and family visit on holiday. The space is minimally adorned and lit by simple drop pendants strung from the central beam.

Another work of cast concrete is found in the sitting room. The fireplace may be in place from the original barn, but the home is warmed through a radiant system, not by wood firing. Found objects and furniture give the space character.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below

Let's make sure you're a real person:


  • Read Inhabitat

  • Search Categories

  • Recent Posts

  • Recent Comments

  • Browse by Keyword

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home