Gallery: Drool Over this Stunning Burgundy Barn Renovation by Josephine...

 
Above the family room areas is an additional gathering space with amazing natural light coming in through large plate windows. We noticed that the consideration for natural light throughout the home has allowed Gintzburger to limit the use of artificial light.

The renovation was completed by Josephine Interior Design, owned by the energetic and eclectic Josephine Gintzburger. Gintzburger previously worked in the fashion world, and she translated her skills to make interior spaces look their most flattering. She shows us that even an old barn in France’s wine country can be given a fresh and stylish feel by incorporating sustainable elements.

The kitchen features a long concrete island with a lowered seating area extending off the end. The island has open storage on one side for displaying dishware and appliances, and concealed storage on the opposite side.

Above the family room areas is an additional gathering space with amazing natural light coming in through large plate windows. We noticed that the consideration for natural light throughout the home has allowed Gintzburger to limit the use of artificial light.

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below

Let's make sure you're a real person:


get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
What are you looking for? (Solar, HVAC, etc.)
Where are you located?