Gallery: Darwin Road Residence: Evolve Architecture Unveils a Beautiful...

 

This new house by Evolve Architecture is situated on a backland site of old allotments in Ealing, London. It was designed with a collection of pitched roofs rising towards the centre of the site and low at the boundaries. The L-shaped design offers views onto the garden and the house itself. The open plan kitchen is at a raised half story level with bedrooms below. The facade is clad in grey spruce echoing the timber fences around. The finished house is spacious with an intimate quality of an oasis within the city.

+ Evolve Architecture

The article above was submitted to us by an Inhabitat reader. Want to see your story on Inhabitat? Send us a tip by following this link. Remember to follow our instructions carefully to boost your chances of being chosen for publishing!

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below

Let's make sure you're a real person:


get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
What are you looking for? (Solar, HVAC, etc.)
Where are you located?