Gallery: Flemish Renovation Combines a Modern ‘Rabbit Hole’ Entrance Wi...

Back in 2006 LENS'ASS Architecten converted this house and veterinary clinic in Pajottenland, Belgium, into a modern portrait of Flemish elegance. The Belgian studio ensured the family residence kept many of its original features, such as ground-to-roof
 
Back in 2006 LENS'ASS Architecten converted this house and veterinary clinic in Pajottenland, Belgium, into a modern portrait of Flemish elegance. The Belgian studio ensured the family residence kept many of its original features, such as ground-to-roof brick walls, barn-style doors, and roughly crafted wooden beams -- all of which were left exposed to keep the contemporary farmhouse style. One new and eye-catching addition was the 'Rabbit Hole', a narrow mason brick tunnel that connects the house to the street. This access point ensures the dwelling -- an open assemblage of scattered buildings -- remains private, blocking direct views into the yard.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home