Andrew Michler

Renovated Warehouse Wrapped in a Flowing Cinderblock Skin

by , 10/15/10

Green studio, Archi Union Architects, reclaimed warehouse, parametric wall, arts studio conversion, China art space, warehouse studio,

The studio contains 2 built-in rooms and a large, sculptural staircase that leads to an upper office. Much of the original structure has been preserved throughout the project. The central warehouse has been pared down to its structural members, providing an open courtyard for assembly or recreation. Collectively the complex is an elegant expression of humble beginnings framed in a fresh new way.

+ Archi-Union Architects

Via World Architecture News

Images Sheng Zhongha

Related Posts

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below

Let's make sure you're a real person:


  • Read Inhabitat

  • Search Categories

  • Recent Posts

  • Recent Comments

  • Browse by Keyword

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
What are you looking for? (Solar, HVAC, etc.)
Where are you located?