Gallery: Georgia Tech’s Hinman Research Building is a Beautifully Renov...

 
The renovation team added 1,250 sf of floor space in the high research bay and built-in design studios, computer labs, jury and pinup areas as well as informal and formal public spaces.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



1 Comment

  1. paua October 23, 2014 at 4:08 pm

    i work there, the second floor is very bouncy and the first floor has harsh sunlight that comes in from the side. the computer labs on the sad are in the same mess. that sunlight coming in acts as backlight when you are sitting down in frent of the screen. It looks nice but it could have been more practical. Alot more. kind of static in the innovation department

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home