Gallery: Gubbins Arquitectos’s Casa Mava House is Built into a Hillside...

 
An interesting mixture of spatial dimensions are formed.

The site is divided into two sections that separate the primary residence with the nearby guesthouse. Connecting the two spaces is a large wooden deck that reaches out to the uninterrupted horizon. This acts as an outdoor extension of the open floor plan, as well as a roof for the guesthouse. A car park is sheltered below.

A repeated pattern of reinforced concrete walls rise rhythmically both horizontally and vertically to form an interesting mixture of spatial dimensions. A horizontal band surrounds the upper terrace that rests against the concrete while aluminum windows frame the stunning views.

+ Gubbins Arquitectos

Via Dezeen

Images courtesy of Pablo Montecinos and Pedro Gubbins

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below

Let's make sure you're a real person:


get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >